Je eigen Stipstap

Iedere Stipstap is maatwerk, gemaakt naar de wensen van jouw kind

trigger-pijl-rondje
trigger-pijl-pijltje
stap-1

Gratis ontwerp

Het ene kind speelt graag met auto’s, het andere fantaseert over ridders in een kasteel of speelt graag winkeltje. Kortom ieder kind heeft zijn eigen ideeën bij de ultieme slaap/speelkamer. Stipstap biedt heel veel speel én slaap mogelijkheden.

Wij maken een ontwerpschets aan de hand van jouw wensen. Wil je een thema in je kamer? Zoals prinsessen of je favoriete voetbalclub? Of misschien wil je een speelkamer met een glijbaan zonder een bed? Wij vertalen jouw wensen naar een Stipstap ontwerp en geven daar een richtprijs bij.

Helemaal gratis.

Maatwerk

Als de ontwerpschets is goedgekeurd en alles is naar wens dan volgt de offerte waarin staat omschreven wat wij gaan maken. Na het tekenen van deze offerte heb je ons de opdracht gegeven en betaal je 50% van de totale verkoopprijs aan.

Dan gaan wij aan de slag met het maken van jouw Stipstap.

Materialen-foto

Materialen

Stipstap wordt door onze meubelmaker gemaakt van massief beukenhout. Stipstap wordt in Nederland gemaakt.
Er is een blank gelakte en een mat zwart gelakte versie. De stokken zijn ook van massief beuken en hebben aluminium busjes met ons uniek stokken-klik-syteem.
De bedranden worden van katoenen stof gemaakt. Het design en de kleur bepaal jijzelf. Wij doen graag een voorstel aan de hand van het Stipstap ontwerp.
Het matras is 12 cm dik, 79 cm x 170 cm . HR40 afgedekt met 4cm NASA/traagschuim. De hoes is uitgevoerd in een zware kwaliteit katoenen dubbeldoek met rits, zodat de matrashoes gewassen kan worden.

Gratis levering en montage

De productie tijd van Stipstap is 8 -10 weken vanaf het moment dat de opdracht is gegeven. Twee weken voordat de productie is afgerond nemen wij contact op over de datum van levering. Wij komen Stipstap brengen én monteren op een moment dat het jou schikt.